fbpx

Coaching vanuit jouw passie

Positiviteit, Kracht, Grensverleggend

Leven vanuit jouw kern

Terwijl jij bezig bent met jouw passie, ga ik het gesprek met je aan.

Coaching is heel persoonlijk. 

Daarom gaan we iets doen wat JIJ leuk vindt om te doen. Liefst jouw passie. Dan gaan we het gesprek aan.

Ik heb gemerkt dat deze gesprekken vaak, veel inzichten opleveren en bijdragen aan beantwoording van jouw vragen of uitdagingen waar jij mee zit.

Dus, wat vind jij leuk om te doen?

.

Waar draag ik aan bij?

Leven vanuit een positieve mindset

Je goed voelen, vol zitten met energie, jouw creativiteit laten vloeien en leven vanuit vertrouwen en een positieve mindset. Ik ga er vanuit dat jij dit ook wilt! Dat is toch geweldig! Ik probeer dit ook elke dag en ik deel graag mijn ervaring met jou. Gaan we samen op reis, met als doel dat jij ook zo vaak mogelijk kan genieten van een positieve mindset!

Jouw kracht ontdekken

Leven vanuit jouw kracht. Het begint vaak bij begrijpen wat jouw passies zijn en beseffen en ervaren waar je goed in bent. Soms heel makkelijk om hier achter te komen, soms wat lastiger. Hoe dan ook, ik zal je helpen om dit helder te krijgen en mijn best doen, om jou vanuit jouw kracht te laten leven.

Leren omgaan met tegenslag en ontdekken wat jou energie geeft

Tegenslagen! Ze kosten vaak energie! Wie herkent dat niet. Ik heb geleerd hoe tegenslagen om te zetten in lessons learnt en op een positieve wijze in te zetten door er dingen tegenover te zetten die mij energie geven. Ik wil graag met jou delen hoe je dit kunt doen.

Onderzoek jouw patronen en verleg je grenzen

Wij ervaren emoties en die emoties koppelen wij vaak aan gedachten en gebeurtenissen uit het verleden. Als dit negatieve gedachten of gebeurtenissen zijn, dan beperken deze ons. Als jij ervaart dat dit zich vaker bij jou herhaalt, dan is dat een patroon. Patronen herkennen, begrijpen, doorbreken en jouw grenzen verleggen. Leven vanuit een vrij gevoel. Dat is waar ik je mee kan helpen.

Carriere advies

Ons werk is 60% van ons leven. Als je dan werk doet wat niet bij je past of wat je niet leuk vindt, dan is dat funest voor je. Met mijn 20 jaar ervaring in de werving en selectie, heb ik vele mensen geholpen met advies over hun carriere en waar mogelijk geholpen aan de baan die echt bij ze past. Ik help jou ook graag.

Wie ben ik?

Dit ben ik rechts. Hier zit ik in mijn flow. Dit is een van mijn passies; wakeboarden. Hier heb ik geen verhaal over limieten, grenzen etc. Hier ben ik wie ik ben. Ik vind het geweldig om mijn passie te delen met anderen, ze ook te leren wakeboarden en daarbij te helpen met hun uitdagingen. Ik vind het überhaupt geweldig om mensen te helpen. Dat is ook mijn passie.

Ik werk al ruim 20 in de werving en selectie en ga altijd eerlijk het gesprek aan met mensen. Daarbij heb ik al veel mogen meemaken in mijn leven. Veel (ups en downs) en heb er heel veel van geleerd. Door mijn ervaringen en achtergrond heb ik al veel mensen mogen helpen en dat geeft mij energie!

Benieuwd of ik jou kan helpen. Laten we iets doen wat jij leuk vindt. Ik ben benieuwd! Mensen noemen mij, Rico. Aangenaam! En tot snel!

 

Wat gaan we doen?

Vul je naam, telefoonnummer  en email adres in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

En! Vergeet niet om te delen, wat je leuk vindt om te doen! Tot snel!